The Clumsies: Το αθηναϊκό στέκι στα 50 καλύτερα bars του κόσμου!

145

Βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, σερβίρει εξαιρετικά cocktails, και το 2019 βγήκε το 9ο καλύτερο bar στον κόσμο! Ο λόγος για το «The Clumsies», το all day long στέκι που έρχεται να μας πείσει ότι η αδεξιότητα (clumsies=«αδέξιοι») όταν αναμειγνύεται με τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την έμπνευση, μπορεί να κάνει θαύματα!

Η συνταγή της επιτυχίας γράφτηκε το 2012 όταν δύο μέχρι τότε άγνωστοι, ο Βασίλης Κυρίτσης (Greek World Class Winner 2012) και ο Νίκος Μπακούλης (Greek World Class Winner 2011), βρέθηκαν πίσω από την ίδια μπάρα. Έχοντας κατά νου ότι ένας bartender δεν κρίνεται μόνο από την άψογη εκτέλεση μιας συνταγής, αλλά και από την επικοινωνία του με τον πελάτη, κατάφεραν να κάνουν όλους τους Αθηναίους να μιλάνε για το Clumsies.

Μπαίνοντας στο νεοκλασικό του 1919 θα έρθεις αντιμέτωπος με έναν υπέροχο χώρο, με δωμάτια και αυλές να περιστοιχίζουν το κομψό mainstream bar. Οι εκπλήξεις όμως δε σταματάνε εκεί! Στο σπίτι των Clumsies υπάρχει και το The Room, ένας χώρος με τζάκι, βιβλιοθήκη, μπιλιάρδο και βινύλια που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 άτομα. Εκεί το σέρβις είναι προσωπικό και τελετουργικό, οι φιλοξενούμενοι απολαμβάνουν την ξεχωριστή εμπειρία των Clumsies με μια λίστα από ιδιαίτερα cocktails και μοναδικές γεύσεις που διατίθενται μόνο για αυτούς. Οι κρατήσεις γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και η ανταπόκριση είναι άμεση.

Όσον αφορά τα ποτά που θα δοκιμάσετε δεν θα αναφέρουμε πολλά. Οι ειδικοί που σας περιμένουν ξέρουν να σας ξεναγήσουν με τον καλύτερο τρόπο. Εμπιστευτείτε τους!

Είναι αλήθεια ότι τα διεθνή βραβεία στρέφουν την προσοχή μας αποκλειστικά στα κοκτέιλ, ωστόσο το The Clumsies έχει & άλλα ατού. Λαχταριστό Brunch, εξαιρετικός καφές! Μη τα χάσετε αν βρεθείτε εκεί κάποιο πρωινό.

INFO

Πραξιτέλους 30, κέντρο

2103232682

Καθημερινά 10:00 π.μ – 4:00 π.μ