“Ο Κρητικός”: Αυθεντικές γεύσεις Κρήτης στο Κερατσίνι

176

Θέλετε να απολαύσετε γνήσιες κρητικές γεύσεις ακούγοντας παραδοσιακή μουσική σε ένα φιλικό περιβάλλον αντάξιο της Κρητικής φιλοξενίας αλλά δεν μπορείτε να πάτε Κρήτη; Κανένα πρόβλημα! Όλα αυτά θα τα βρείτε στο Κερατσίνι!

Στην ταβέρνα “Ο Κρητικός” στην Αμφιάλη του Πειραιά θα βρείτε ντόπια κρέατα, πεντανόστιμα θαλασσινά και φυσικά πολλούς κρητικούς μεζέδες.

Ο ζεστός χώρος του που ξεχωρίζει για το παραδοσιακό και αυθεντικό του στυλ , θα σας ταξιδέψει σε παραδοσιακά Κρητικά χωριά, και γεύσεις μιας άλλης εποχής. Το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται στα αγνά υλικά, στα καλομαγειρεμένα πιάτα αλλά και στην μαεστρία και το μεράκι των μαγείρων.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε χοχλιούς μπουρμπουριστούς, απάκι, γαμοπίλαφο, καλτσουνάκια αλλά και χειροποίητα ντολμαδάκια. Ναι από αυτά τα πεντανόστιμα που βρίσκετε παντού στην Κρήτη!

Όμως “Ο Κρητικός”, δε σταματά εκεί. Ο ιδιοκτήτης Ταβέρνας το τελευταίο διάστημα, με αφορμή το ξέσπασμα της πανδημίας, προσέφερε δωρεάν γεύματα σε όσους το είχαν ανάγκη, δείχνοντας με τον πιο έμπρακτο τρόπο την αξία της αλληλεγγύης και τη δύναμη της προσφοράς!

INFO

Γαληνού 15 & Σήστου Αμφιάλη Κερατσίνι

2104002387