5 ταράτσες στο κέντρο της Αθήνας για να απολαύσετε κοκτέιλ αφ’ υψηλού!

967

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και η Αθήνα είναι γεμάτη με ταράτσες οι οποίες διαθέτουν εκπληκτική θέα και υπέροχα cocktails! Υποδεχόμαστε τον Ιούλιο παρουσιάζοντάς σας 5 υπέροχα μαγαζιά για να πάρετε τον αέρα σας…

Στο Μοναστηράκι…

Couleur Locale

Ένα all day view bar που βρίσκεται στον 3ο όροφο, προσφέροντας εκπληκτική θέα στον λόφο της Ακρόπολης κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου! Θα το βρείτε κρυμμένο μέσα στη στοά της οδού Νορμανού στο Μοναστηράκι, σε μια πολυσύχναστη γειτονιά που θυμίζει κάτι από παλιά Αθήνα. Έμπειροι και πρόθυμοι bartenders δημιουργούν για εσάς ξεχωριστές συνταγές κοκτέιλ, τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε με κάποιο από τα πρωτότυπα finger foods. Εσείς ποιο θα διαλέξετε;

INFO

Νορμανού 3, Αθήνα

+30 2167004917

360 Cocktail Bar

Άπλετη θέα στην Ακρόπολη, εξαιρετικά cocktails, αλλά και πρωτότυπη κουζίνα που αγαπά τα ελληνικά και τα μεσογειακά υλικά κι η οποία αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη για τον επισκέπτη. Εκεί θα βρείτε 60 διαφορετικά cocktails. Δοκιμάστε μαστίχα Mojito, Orange Kiss, Zombie ή Porca Miseria, απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα!

INFO

Ηφαίστου 2 , Αθήνα

210 32 10 006

A for Athens Cocktail Bar

Aκριβώς πάνω από την πλατεία Μοναστηρακίου, δίπλα στο σταθμό του μετρό, θα βρείτε μία από τις αγαπημένες ταράτσες των Αθηναίων. Τις νυχτερινές ώρες μπορείτε να αφεθείτε στα χέρια των bartender-mixologist του Α for Athens οι οποίοι θα σας μυήσουν στον χώρο του αλκοόλ και των cocktails με ένα μοναδικό τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν. Η δημιουργία των cocktails παίρνει σχεδόν γαστρονομικές διαστάσεις, κάνοντας σας να γευτείτε και να δείτε στο ποτήρι σας αρμονικούς συνδυασμούς υλικών.

INFO

Μιαούλη 2-4, Μοναστηράκι – Αθήνα

210 32 44 244

City ZEN

Στεγάζεται στους δύο τελευταίους ορόφους ενός ανακαινισμένου νεοκλασικού κτιρίου και βρίσκεται κέντρο της Αθήνας στο Μοναστηράκι. Η μέρα εκεί ξεκινάει με απολαυστικό καφέ σας συνοδευόμενο από πρωινό ή brunch. Συνεχίζει με μεσημεριανό και έπειτα με βραδινό, και κορυφώνεται με εξαιρετικά κοκτέιλς! Από το ηλιοβασίλεμα μέχρι αργά τα μεσάνυχτα τα κοκτέιλς εκεί θα σας μαγέψουν, καθώς αποτελούνται από εξωτικά φρέσκα φρούτα και “tailor made”συνταγές.

INFO

Μητροπόλεως 80, Αθήνα

21 0325 4942

Στο Καλλιμάρμαρο…

Skyfall

Σε έναν ιστορικό δρόμο, δίπλα στο Καλλιμάρμαρο, το Skyfall cocktail & food bar μοιάζει με καλά κρυμμένο μυστικό, που διαδίδεται από στόμα σε στόμα. Ο εσωτερικός χώρος, µοιρασµένος σε δύο επίπεδα, το Bar και το Restaurant, αντικατοπτρίζει τις δύο όψεις του ίδιου νοµίσµατος. Κοινός παρανοµαστής και συνδετικός κρίκος των δύο επιπέδων, η κουζίνα. H απέραντη θέα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό, για να απολαύσετε εκλεπτυσμένα πιάτα αλλά και υπέροχα cocktails!

INFO

Μάρκου Μουσούρου, Αθήνα, 

210 9210098