Grecotel Daphnila Bay: Εξωτική διαμονή με φόντο έναν καταγάλανο κόλπο

78

Είναι χτισμένο πάνω στην καταπράσινη πλαγιά ενός λόφου ανάμεσα στους καταπράσινους κήπους που κατεβαίνουν μέχρι τη θάλασσα, στον κόλπο της Δασσιάς στην Κέρκυρα. Η μαγευτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και η θαλασσινή αύρα που γίνεται ένα με το άρωμα των πεύκων, δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, ιδανική για να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε.

Τα ανακαινισμένα, πολυτελή δωμάτια του Grecotel Daphnila Bay Dassia σε συνδυασμό με το απαράμιλλο σέρβις, την υψηλή γαστρονομία και τις all-inclusive επιλογές, υπόσχονται ένα αξέχαστο και – κυρίως- ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

Πολυτελής διαμονή σε άνετα δωμάτια

Ευρύχωρα δωμάτια & bungalows, ιδανικά για οικογένειες, βρίσκονται μέσα στους καταπράσινους κήπους του resort και περιμένουν να γίνουν το καλοκαιρινό καταφύγιο σας. Το Grecotel Daphnila Bay Dassia σας προκαλεί να διαλέξετε ανάμεσα σε μια συλλογή 18 διαφορετικών τύπων δωματίων.  Διαθέτει συνολικά 260 δωμάτια & bungalows, και 1 πολυτελής βίλα Daphnila Bay, με δύο υπνοδωμάτια.

Ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία

Τα νέα εστιατόρια & μπαρ του Grecotel Daphnila Bay Dassia κρέμονται κυριολεκτικά πάνω στο νερό! Η μαγευτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και η θαλασσινή αύρα, δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που σας γαληνεύει! Στη μεγάλη βεραντα ή παραθαλάσσια..οι σεφ της Grecotel δημιουργούν μενού με μοναδικες σπιτικες συνταγες, φτιαγμένα με φρέσκα υλικά . Το πρωϊνό, οι επιλογές ημέρας, το δείπνο, τα νερά, τα αναψυκτικά, οι χυμοί και τα κεράσματα, είναι όλα δωρεάν καθώς περιλαμβάνονται στο πακέτο σας.

Eνα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι σας περιμένει: 6 a la carte εστιατόρια με προσεγμένα μενού από την Ελληνική, Ιταλική και fusion κουζίνα, φτιαγμένα με φρέσκα υλικά & σπιτικές συνταγές, καθώς κι ένα εστιατόριο ανοιχτό όλη μέρα, κάθε μέρα, είναι έτοιμα να σας υποδεχτούν. Μια pâtisserie-chocolaterie για να γλυκάνετε ακόμα περισσότερο τις υπέροχες διακοπές σας, επιλεγμένη λίστα κρασιών, σνακ και ice μπαρ, σέρβις στην πισίνα & την παραλία και φυσικά οι περίφημες μικρές πολυτέλειες της Grecotel, θα απογειώσουν την καλοκαιρινή σας διάθεση.

Αφεθείτε στο σέρβις των ανθρώπων της Grecotel και απολαύστε ακριβώς όπως επιθυμείτε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ένα γεύμα στο δωμάτιο σας ή ένα ρομαντικό δείπνο κάτω από τα αστέρια… Τα παιδιά σας γευματίζουν στην Tasty Corner καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας!

Ώρα για βουτιές

Το Grecotel Lux Me Daphnila Bay Dassia βρίσκεται πάνω σε μια ήσυχη αμμώδη παραλία, βραβευμένη με Μπλε Σημαία, στον κόλπο της Δασσιάς. Η πλαζ περικλείεται από καταπράσινους κήπους με γρασίδι και μεγάλα δέντρα που προσφέρουν φυσική σκιά μέχρι την άκρη της θάλασσας. Βουτήξτε στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου και απολαύστε τον ήλιο στην ξαπλώστρα σας ή χαλαρώστε με ένα βιβλίο κάτω από τη σκιά των πεύκων και των ελαιόδεντρων. Αναπαυτικές ξαπλώστρες & ομπρέλες, πετσέτες παραλίας και ντους είναι στη διάθεση σας, χωρίς χρέωση.

Διασκέδαση για όλα τα γούστα

Στο Grecotel Daphnila Bay η διασκέδαση είναι ατελείωτη, ευρηματική και ξεκινά από το πρωί! Η έμπειρη ομάδα ψυχαγωγίας του ξενοδοχείου έχει ετοιμάσει για εσάς μια σειρά δραστηριοτήτων, όπως πρωινή γυμναστική, αεροβική και παιχνίδια στην παραλία. Συνεχίζουν με μαθήματα χορού, ενώ η μέρα σας κλείνει όμορφα με εντυπωσιακά σόου και βραδιές με παραδοσιακή μουσική.

Μην παραλείψετε να κάνετε τουρ με το γιοτ! Μια αποκλειστική, άνετη, γρήγορη και αξιόπιστη υπηρεσία που συνδέει το  Grecotel Daphnila Bay Dassia με τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Κέρκυρας, τις ωραιότερες παραλίες και τα γειτονικά νησιά της.

*Έχοντας ως προτεραιότητα την υγεία και ασφάλεια σας, οι διαθέσιμες υπηρεσίες έχουν προσαρμοστεί για τη σεζον 2021, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφαλείας και τις κυβερνητικές οδηγίες.

INFO

Δασσιά, Κέρκυρα, 49100,

26610 90320

www.daphnilabay.com