Conde Nast Traveler: Η Grecotel στα καλύτερα ξενοδοχεία της Κέρκυρας

88

Τα καλύτερα ξενοδοχεία της Κέρκυρας παρουσίασε σε αφιέρωμά του το Conde Nast Traveler. Το περιοδικό αναφέρει χαρακτηριστικά ” Από κομψά καταφύγια σε λόφους μέχρι δροσερά στέκια φιλικά προς τα παιδιά δίπλα στην παραλία, αυτό το καταπράσινο νησί, που κάποτε ήταν το σπίτι του συγγραφέα του My Family and Other Animals, του Gerald Durrell έχει πολλές συναρπαστικές επιλογές διαμονής”.

Στη λίστα συμπεριλαμβάνεται και το Grecotel Corfu Imperial. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο αφιέρωμα “αυτό το λαμπερό θέρετρο, συνδυάζει vintage ντιζάιν και μοντέρνο στυλ” .

Ο συντάκτης του άρθρου αναφέρει ότι τα δωμάτια του θέρετρου έχουν επιχρυσωμένα έπιπλα και τοιχογραφίες ζωγραφισμένες στο χέρι, ενώ στους κήπους μπορεί να δει κανείς εντυπωσιακά κυπαρίσσια και φοίνικες που μοιάζουν με βεντάλια.

“Η Grecotel, φημίζεται για την οικογενειακή ατμόσφαιρα. Οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές και το τεράστιο αυτό θέρετρο, διαθέτει επίσης πολλές μεγάλες πισίνες και τρεις ιδιωτικές παραλίες. Μπορείτε να χαλαρώσετε στο σπα Elixir ή να επιστρέψετε σε ένα από τα πέντε εστιατόρια του ξενοδοχείου. Στο αγαπημένο εστιατόριο “Aristos”,  τα πολυτελή πιάτα περιλαμβάνουν χαβιάρι με κρέμα από κουνουπίδι και αμυγδαλέλαιο και λαχταριστά ραβιόλια αστακού”, καταλήγει.

Στη λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία της Κέρκυρας βρίσκονται επίσης το Domes Miramare και το Ikos Dassia.