Ολυμπία Οδός: Τοποθετήθηκαν POS και στα μηχανήματα αυτόματης πληρωμής

75

Στην αναβάθμιση των σταθμών διοδίων της προχώρησε η Ολυμπία Οδός, καθιστώντας ακόμα πιο εύκολη τη διαδικασία πληρωμής διοδίων.

Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε πρόσφατα η εγκατάσταση μηχανημάτων πληρωμής με κάρτα (POS) σε όλες τις λωρίδες με Αυτόματα Μηχανήματα Πληρωμής (APM) των μετωπικών και πλευρικών σταθμών διοδίων της Ολυμπίας Οδού. ( Συνολικά 92 POS στους 5 Μετωπικούς και 9 Πλευρικούς Σταθμούς διοδίων).

Ο εμπλουτισμός των επιλογών που προσφέρουν τα Αυτόματα Μηχανήματα Πληρωμής στοχεύει στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους οδηγούς-χρήστες του αυτοκινητόδρομου.

Η νέα υπηρεσία θα κάνει πιο άνετη και εύκολη τη διέλευση από σταθμούς διοδίων, καθώς η διαδικασία είναι απλή και πολύ σύντομη:

-Περνώντας από τη Λωρίδα των Αυτόματων Μηχανημάτων Πληρωμής (με το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα) αγγίζουμε τον αναγνώστη ανέπαφων συναλλαγών με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μας και περιμένουμε μερικά δευτερόλεπτα για την εκτύπωση της απόδειξης.

-Εναλλακτικά, τοποθετούμε την κάρτα στην ειδική σχισμή και πληκτρολογούμε το PIN μας.

Μέχρι σήμερα στα αυτόματα μηχανήματα πληρωμής, παρέχονταν και θα συνεχίσουν να παρέχονται η πληρωμή με κέρματα (εκτός από κέρματα των 0,01€, 0,02€ και 0,05€) με χαρτονομίσματα (5€, 10€ και 20€) ή με Μοτο-κάρτα για τους μοτοσυκλετιστές.

Η Ολυμπία Οδός τονίζει ότι «συνεχίζει το έργο της με σταθερό προσανατολισμό στην ασφάλεια και την άνεση οδηγών και ταξιδιωτών και δεσμεύεται για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου».